Souhlas se zpracováním osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Poptávkový formulář

Společnost AUTO NA OPERAK, s.r.o.,se sídlem Kaštanová 566/125f,Brno – Brněnské Ivanovice, 620 00, IČ 04161009 spisová značka: OR, Oddíl C vložka 88514, vedena u Krajského soudu v Brně, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu, IČ a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností AUTO NA OPERAK, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a AUTO NA OPERAK, s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno společností AUTO NA OPERAK, s.r.o. tedy správcem osobních údajů.
  • Zpracovatel – reklamní agentura Proficio Marketing s.r.o., Údolní 552/31, 602 00 Brno, IČ 01749315, DIČ CZ01749315

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Newsletter

Společnost AUTO NA OPERAK, s.r.o.,se sídlem Kaštanová 566/125f,Brno – Brněnské Ivanovice, 620 00, IČ 04161009 spisová značka: OR, Oddíl C vložka 88514, vedena u Krajského soudu v Brně zpracovává v případě přihlášení k odběru newsletterů (obchodních sdělení) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

Emailovou adresu je nutné zpracovat za účelem odesílání obchodních sdělení. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení. Souhlas udělujete na zpracování těchto osobních údajů po dobu 5 let. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení můžete kdykoli odvolat nebo se ze zasílání obchodních sdělení odhlásit přímo v newsletteru.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností AUTO NA OPERAK, s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel e-mail marketingového softwaru Mailchimp
  • Zpracovatel – reklamní agentura Proficio Marketing s.r.o., Údolní 552/31, 602 00 Brno, IČ 01749315, DIČ CZ01749315

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

V Brně dne 24.4.2018